/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Noi detalii în cazul celor doi copii înjunghiați de propria mamă. Cum se simt micuții

missing
11 august 2017, ora 16:36

Fetița de doar un an, care a fost lovită în abdomen și brațe se află în afara oricărui pericol. „Pacienta a fost internată la Institutul Mamei și Copilului, prezentând multiple plăgi, dintre care una penetrantă. S-a efectuat revizia cavității abdominale pentru a exclude potențialele leziuni ale organelor interne. La moment, pacienta are starea stabilă, fără pericol pentru viață. Este ținută sub observație de către medici”, susține purtătorul de cuvânt în cadrul Institutului Mamei și Copilului, Steluţa Andreeva.

Băiețelul în vârstă de 12 ani a fost adus la Departamentul de Urgență, unde a fost stabilizat, investigat și pregătit pentru o intervenție chirurgicală. Băiatul a fost internat cu multiple plăgi, în mai multe regiuni anatomice și cu șoc hemoragic. „Copilul înregistrează o dinamică pozitivă. Se află sub monitorizare și tratament și nu este înregistrat un pericol pentru viață”, a menționat vice-directorul Spitalului Ignatenco, Vitalie Mihalcean.

Mama copiilor a ajuns la terapie intensivă, iar starea ei este satisfăcătoare. „În cadrul cauzei penale s-a făcut și interpelare la spitalul de psihiatrie, pentru a vedea dacă femeia anterior nu se află la evidența medicului psihiatru sau dacă a primit un curs de lecuire de la spital”, a menționat Natalia Statii, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Amintim că, incidentul s-a produs pe 9 august în sectorul Botanica. Deocamdată, nu este clar ce motive a avut femeia ca să-și atace copiii. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal pentru tentativă de omor.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram