/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Trei tineri, hoţi de biciclete, încătușați de polițiștii sectorului Botanica

missing
11 august 2017, ora 08:31

Conform informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor demarate, bănuiţii sustrăgeau bicicletele lăsate de proprietari în scările blocurilor de locuit sau legate de pilonii din curte.

Potrivit lor, lacătul lanţului de la bicicletă era deteriorat cu un ciocan, după care dispăreau într-o direcţie necunoscută, acţionând ziua cât şi pe timp de noapte. Preliminar s-a stabilit că, aceştia ar fi sustras cel puţin cinci biciclete, pe care ulterior le-ar fi vândut unor necunoscuţi la preţuri simbolice.

În acest context s-a dispus iniţierea unor acţiuni speciale de investigaţii, pentru a identifica cumpărătorii şi a ridica bicicletele furate, care până în prezent au depistat două biciclete.

Totodată, a fost pornită o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 27.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram