/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

HBO s-a oferit să plătească 250.000 de dolari hackerilor care ar fi furat informații despre Game of Thrones

missing
12 august 2017, ora 12:16

Potrivit publicației Variety, HBO s-a oferit să plătească o recompensă, practică des întâlnită în companii atunci când hackerii descoperă vulnerabilități în sistemele informatice.

Oferta nu pare să-i fi convins pe pirații cibernetici care solicită o recompensă de mai multe milioane de dolari și care amenință să facă publice documente și informații confidențiale ale canalul american.

Hackeri susțin că au pus mâna pe 1,5 terabiți de date care conțin filme, scenarii, documente personale și alte informații sensibile.

Potrivit filmulețului, hackerii cer “salariul pe șase luni” sau mai mult de 6 milioane de dolari. Canalul a precizat că a cerut ajutorul companiilor de securitate cibernetică și al poliției pentru a răspunde acestui atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram