/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Pentru următorii trei ani! Au fost anunțate datele în care se va desfășura Ziua Națională a Vinului

13 august 2017, ora 09:18

Cei mai activi producători de vinuri din Moldova se vor reuni în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, pentru a sărbători produsul național cu istorie milenară – Vinul. Toți moldovenii, dar și oaspeții lor, turiștii străini, se vor alătura vinăriilor în a onora prin muzică, dans, spectacole, gastronomie și multă voie bună tradițiile vinicole moldovenești.

Ziua Națională a Vinului este evenimentul numărul 1 pentru turiști devenind un punct de atracție din regiunea Europei de Sud-Est.

Totodată, Oficiul Național al Vinului a publicat și programul desfășurării evenimentului pentru anii următori. Astfel, în 2018 evenimentul va avea loc în perioada 6-7 octombrie, iar în 2019 în perioada 5-6 octombrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram