/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ O şoferiţă s-a prăbușit cu mașina în gol, de la etajul 7 al unei parcări. Incidentul, surprins de camerele video

13 august 2017, ora 08:59

Christi Bowmer, o femeie de 49 de ani din Texas, aflată în Littlefield Parking Garage din Austin, la etajul 7 al parcării, a apăsat prea mult pedala de acceleraţie a BMW-ului său şi s-a prăbuşit în gol, peste o altă maşină, care se pregătea să părăsească parcarea, potrivit Mediafax.ro.

“Am ajuns jos şi mă simţeam ca şi cum m-aş fi mişcat în slow motion. M-am gândit că o să mor”, a declarat Christi, care a suferit răni grave după accident, dar care nu-i pun viaţa în pericol.

Femeia spune că maşina BMW în care se afla i-a salvat viaţa, şi mulţumeşte tuturor celor care au ajutat-o, în special celui care a scos-o din maşina prăbuşită. „Medicii au spus că dacă nu mă scotea din maşină nu aş fi supravieţuit. Aş fi sângerat în maşină până aş fi murit”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram