/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Contrabandă cu mături. Persoane necunoscute au abandonat 100 de mături la frontieră

14 august 2017, ora 16:05

Conform unei informații operative, precum că a fost observat un atelaj hipo care înainta spre linia de frontieră, ofițerii de investigație și inspectorii de frontieră ai Sectorului Poliției de Frontieră Criva au acționat în regiune, fiind întreprinse mai multe măsuri de verificare a teritoriului vizat. Urmare, în proximitatea frontierei moldo-ucrainene s-au găsit 100 de mături.

Din primele cercetări s-a constatat că bunurile, valorificate la peste 3.000 de lei, erau pregătite pentru a fi transportate în țara vecină.

Măturile au fost ridicate și depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Criva, până la elucidarea circumstanțelor. Totodată, polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea identificării persoanelor implicate.

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram