/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Reparațiile de pe bulevardul Ștefan cel Mare ar putea fi finalizate până la Ziua Independenței

missing
14 august 2017, ora 12:25

Până pe 25 august au mai rămas a fi finalizate mai multe aspecte precum ar fi punerea pavajului pe trotuare, instalarea pilonilor, reparația a trei subterane, amplasarea indicatoarelor rutiere, aplicarea marcajului rutier etc. Deși e vorba de un volum imens de lucru, autoritățile susțin că vor putea să le finalizeze la timp, cu excepția amenajării sensului giratoriu de pe bulevardul Negruzzi, dar și a reparației subteranelor.

„Nu am început lucrările de la Mihai Viteazu până la Toma Ciorbă, însă le vom începe în această săptămână. A fost strămutat gardul de la Președinție și vom începe pavarea în această zonă. Au fost defrișați mai mulți pomi de pe Ștefan cel Mare și au rămas doar câteva cioturi de scos. Preconizăm pavarea a undeva 6.000 de metri pătrați”, a menționat Poiată.

Șeful interimar al Direcției generale transport și căi de comunicație a mai menționat că în proiect este inclusă și amenajarea a trei subterane din Capitală: din strada Ismail, Ciuflea și Negruzzi. Interiorul pasajelor va fi reîmprospătat și iluminat, iar scările vor fi înlocuite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram