/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un autocar ce se întorcea de la o nuntă s-a răsturnat. Șapte din cei 40 de pasageri, transportați la spital

14 august 2017, ora 11:50

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.30 dimineața, în localitatea Șipoteni, raionul Călărași. Potrivit ofițerului de presă al Politiei Călărași, Veronica Jacota, autocarul se întorcea de la o nuntă. Din cauza carosabilului umed și a lucrărilor de reparație care nu se mai termină de ani buni pe acest tronson, șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit pe contrasens.

Persoanele au fost transportate la Spitalul Raional Călărași, pentru îngrijiri, mai multe persoane. Nici una nu a fost însă internată. „Au fost aduși în secția de internare 15 persoane după un accident rutier. Persoanele au fost investigate de către medici de gardă. Nu a fost nimeni internat, starea este satisfăcătoare și au fost externați la domiciliu,” a declarat pentru TV8 Bobescu Silvia, directoarea spitalului raional Călărași.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram