/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Doi bărbați creșteau în curtea unei case din sectorul Rîșcani plante de mac și cânepă

missing
14 august 2017, ora 08:54

Astfel, poliţiştii au constatat că, plantele ar fi fost cultivate şi îngrijite de doi indivizi, cu vârstele de 50 ani, care locuiau în aceeaşi ogradă. Plantele creşteau în grădina casei, fiind camuflate, pentru a nu fi observate de trecători.

Respectiv, conform legislaţiei în vigoare au fost ridicate şi sigilate plantele de cânepă şi mac, pentru a fi expertizate de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, restul plantelor fiind nimicite de către suspecţi la faţa locului.

În dependenţă de rezultatele expertizelor, suspecţii riscă să fie cercetaţi penal şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram