/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Mai multe domnișoare prestau servicii de masaj erotic şi servicii sexuale într-un hotel din Chișinău

missing
14 august 2017, ora 17:48

Astfel, în urma verificărilor specializate polițiștii au constatat abateri legislative în domeniul contabilității, muncii, drepturilor consumatorilor şi altele. În incinta unui hotel au fost depistate domnişoare, care ar fi prestat servicii de masaj erotic şi servicii sexuale clienților, fiind ridicate telefoane mobile, prin intermediul cărora discutau cu potențialii clienți.

De asemenea, în toate localurile verificate au fost depistate băuturi alcoolice fără timbre de acciz, precum şi produse alimentare cu termenii de valabilitate expiraţi, iar în aparatele de casă şi control au fost constatate sume bănești necontabilizate. La fel în unele localuri, administrația n-a prezentat autorizația de funcționare obligatorie, lipsa registrelor contabile, fiind depistate totodată persoane cu vârstele de 17 ani, ceea ce contravine legislației în vigoare.

În contextul încălcărilor elucidate şi documentate de polițiști, urmează a fi sesizate instituțiile competente pentru luare de atitudine conform legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram