/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Șantaj cu o datorie inventată! Doi locuitori din Cantemir, urcați în portbagaj și puși să își sape propria groapă

missing
14 august 2017, ora 10:42

Victimile au declarat că la 5 iulie 2017, au fost urcate cu forța de către suspecți în portbagajul unui automobil, ulterior, fiind duși într-o fâșie forestieră unde au fost amenințați cu răfuială fizică, solicitând de la ei suma de 1650 euro, sub pretextul unei datorii inventate.

Ca urmare a refuzului de a transmite suma solicitată de suspecți, astfel, sub amenințări au fost impuși să sape o groapă pentru a fi îngropați în cazul în care nu vor achita sau nu vor accepta datoria impusă.

Datorită acțiunilor prompte ale Poliției, suspecții au fost reținuți.

Urmare a perchezițiilor efectuate, de la domiciliile persoanelor suspecte a fost depistat şi ridicat un automobilul utilizat la comiterea infracţiunii.

În prezent, două persoane se află în stare de arest, unul din ei fiind și organizatorul infracțiunii, ceilalți doi suspecți sunt cercetați în stare libertate.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă pedeapsă cu privațiune de libertate pe un termen de la 10 la 13 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram