/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Coreea de Sud va dona școlilor din Moldova un lot de 150 de calculatoare

missing
15 august 2017, ora 12:19

Viceministrul Lilia Pogolșa a avut o întrevedere cu membrii unei delegații din Provincia Jeju, Coreea de Sud, în cadrul căreia au discutat despre intensificarea relațiilor bilaterale de cooperare în domeniul educațional. Oficialii din Republica Coreea se află în vizită la noi în țară în perioada 14-18 august, cu scopul de a examina posibilitățile de extindere a Memorandumului de colaborare cu Republica Moldova.

În perioada 15-17 august în incinta Centrului Tehnologii Informaționale și Comunicaționale în Educație (CTICE) vor avea loc seminarele de instruire desfășurate cu susținerea delegației din Coreea de Sud pe domeniul TIC. În acest sens vor fi instruite 30 de cadre didactice care predau disciplina Informatica din cadrul instituțiilor generale de învățământ.

Memorandumul dintre Ministerul Educației al Republicii Moldova și Oficiul Special Guvernamental pentru Educație al Provinciei Jeju din Coreea de Sud a fost semnat la 21 septembrie 2015, pe un termen de trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram