/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Percheziții inopinate la un penitenciar. Deținuții ascundeau telefoane, alcool, bijuterii și bani

missing
15 august 2017, ora 11:10

Efectuarea percheziției de către organele de resort a fost determinată de necesitatea ridicării obiectelor și substanțelor interzise în penitenciar. În rezultatul verificărilor de specialitate, oamenii legii au ridicat din diverse ascunzişuri improvizate: 81 de telefoane mobile și accesorii pentru acestea, aproximativ 40 de litri de băuturi alcoolice produse în interiorul penitenciarului, 13900 de lei MD, articole din aur, 6 kg de drojdie, carți de joc și presupuse substanțe narcotice.

În prezent se efectuează măsuri în vederea stabilirii circumstanțelor pătrunderii obiectelor interzise în interiorul penitenciarului, precum și identificării persoanelor potențial implicate.

De asemenea, sunt acumulate materialele necesare investigării cazurilor, cu ulterioara lor expediere în organele procuraturii pentru adoptarea deciziilor.

În scopul respectării și executării cu strictețe a prevederilor legislației în vigoare, conducerea Departamentului Instituțiilor Penitenciare consideră prioritar intensificarea desfășurării controalelor și perchezițiilor inopinate în toate instituțiile de detenție din țară. În acest sens, serviciile abilitate vor desfășura o serie de acțiuni menite să excludă pătrunderea sau folosirea oricăror obiecte și substanțe interzise în detenție.

Foto: penitenciar.gov.md

Foto: penitenciar.gov.md

Foto: penitenciar.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram