/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Atac la Paris: O mașină a intrat într-o pizzerie. O fată de 8 ani a murit, iar 12 au fost rănite

missing
15 august 2017, ora 16:42

Procurorul Eric de Valroger a declarat că incidentul a fost comis de un individ, aflat la volanul unui BMW, și care, intenționat, a intrat cu mașina într-o pizzerie, în care se aflau mai multe persoane.

Tragedia s-a produs aseară, într-un local situat la est de Paris. În urma impactului, o fată de 8 ani și-a pierdut viața, iar alte 12 persoane au fost rănite. Patru dintre acestea se află în stare grava. Potrivit autorităților, șoferul, în vârstă de 32 de ani, ar fi vrut să se sinucidă. Săptămâna trecută, el a mai avut o tentativă de a-și pune capăt zilelor. Bărbatul a fost arestat.

„Deținem informații potrivit cărora că bărbatul se afla sub influența drogurilor, însă nu am verificat exact acest aspect”, afirmă Eric de Valroger, Procuror.

Autoritățile susțin că în acest caz este vorba de un act deliberat, dar care, conform informaţiilor existente în acest moment, nu are nicio legătură cu terorismul. Anterior, Franţa şi mai multe alte ţări s-au confruntat cu o serie de atacuri cu maşini vizând civili. Cel mai sângeros dintre ele a fost anul trecut, de Ziua Bastiliei, soldându-se cu 84 de morţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram