/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Incendiile în Grecia. Pe insula Zakynthos a fost decretată stare de urgență

missing
15 august 2017, ora 16:43

Cele două localități, care sunt înconjurate de flăcări, sunt situate la nord-est de Atena. Este vorba despre Kalamos şi Varnavas, aflate la aproximativ 40 de kilometri de capitală. Din cauza vântului puternic, focul a cuprins zeci de case, în apropierea capitalei. Sute de oameni își abandonează locuințele, afectate de incendii.

Autorităţile elene au decretat stare de urgenţă pe insula Zakynthos, în total fiind vorba de 90 de focare de incendii. Și în Portugalia mii de pompieri continuă să lupte cu flăcările. Aici, cel puțin, vântul s-a mai domolit putin, iar temperaturile au scăzut. Salvatorii sunt ajutați de pompieri din Spania și Maroc. Aseară, erau 210 focare active.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram