/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

De la începutul anului, echipajele mobile 902 au realizat 436 rețineri în flagrant delict

16 august 2017, ora 08:44

Astfel echipajele mobile 902 au realizat 436 reţineri în flagrant delict, în comparaţie cu perioada analogică a anului precedent – 268, fiind localizaţi şi reţinuţi autorii şi complicii lor în număr de 633 indivizi. Totodată au reţinut pe urme fierbinţi 135 de persoane bănuite în săvârşirea furturilor în stradă, din locuinţe şi automobile.

În cadrul acitvităţilor de patrulare a străzilor şi ogrăzile caselor de locuit, echipajele 902 au intervenit şi au contribuit la descoperirea a 3 cazuri de omucideri, 11 cazuri de vătămare corporală intenţionată, 8 cazuri de violuri, 44 de jafuri stradale, un caz de atac tâlhăresc, 6 răpiri de automobile, 121 infracţiuni legate de droguri, 85 acte de huliganism, precum şi alte 67 de ilegalităţi înregistrate.

La compartimentul persoanelor anunţate în urmărire penală echipele 902 au reţinut 82 de persoane, 28 debitori de stat, 114 persoane anunţate în orientare, 8 persoane dispărute fără veste, precum şi 36 unităţi de transport anunţate în orientări. Prin urmare, au fost reţinuţi total 2 365 de contravenienţi, care au fost escortaţi la sectoarele de poliţie pentru atragere la răspundere conform legislaţiei în vigoare, pentru hulganism nu prea grav, nesubordonare, consumul de băuturi spirtoase, practicarea prostituţiei, injurie, furt mărunt, tulburarea liniştii pe timp de noapte etc.

Este de menţionat că, anterior Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău a reorganizat activitatea echipelor mobile 902, atât ziua cât şi pe timp de noapte, în vederea intervenţiei promte la apelurile cetăţenilor, precum şi la combaterea criminalităţii stradale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram