/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Staţia de Epurare din Chișinău va fi reabilitată. La concurs au participat 15 companii internaționale

16 august 2017, ora 08:26

Depunerea ofertelor a avut loc pe data de 10 noiembrie 2016 la care au participat 15 companii internaţionale din 13 ţări: România, Ucraina, Austria, Franţa, Germania, Italia, Turcia, Bulgaria, Polonia, China, Israel, Slovenia, Cehia.

Ca urmare a procedurii de evaluare a ofertelor, realizate în strictă conformitate cu Politicile şi Regulile de Achiziţie BERD, Contractul a fost atribuit către Consortium PASSAVANT ENERGY & ENVIRONMENT GmbH & LUDWIG PFEIFFER Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG, cu suma de 24.243.479,61 Euro.

Apă-Canal menționează că compania câştigătoare s-a conformat tuturor cerinţelor stipulate în Caietul de Sarcini, este pe deplin capabilă să îndeplinească lucrările, iar preţul oferit se plasează în limita bugetului estimat conform Planului de Procurări al Programului de Investiţii Prioritare”

Contractul prevede reabilitarea structurilor existente pe linia apei (decantoare primare, bazine de aerare cu nămol activ, decantoare secundare), construcţia unei noi staţii de pompare a apelor uzate şi a deznisipatoarelor, precum şi construcţia liniei noi de tratare a nămolului (îngroşătoare, metantancuri, centrifuge).

Durata de executare a contractului este de 900 de zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram