/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Nata Albot va pleca din Canada. În ce condiții ar reveni în Moldova

missing
16 august 2017, ora 15:54

Jurnalista susține că atunci când va vedea că justiția din Moldova lucrează, i-ar mai da o șansă țării. „Să văd în fiecare zi câte o știre cu un om vinovat pus la închisoare și să văd în fiecare zi un motiv în plus care să mă convingă că justiția în Moldova lucrează”, a spus Albot.

Ea a explicat că nu crede în spectacolul pe care îl fac autoritățile și justiția va lucra atunci când demnitarii care se fac vinovați vor fi judecați, doar atunci ar lua în calcul posibilitatea de a reveni acasă.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că atâta timp cât le merge bine, nu-i paște nimic. Dar în clipa care ei calcă drumul cuiva, au o disonanță cu partenerii de afaceri și ei nu-și pot face dreptate adresându-se într-o instanță asta este o catastrofă pentru țară, […] atât timp cât justiția este acaparată într-o astfel de țară nu se poate de trăit”, susține Nata Albot.

Amintim că Nata Albot împreună cu familia au emigrat în Canada în 2013. Atunci, jurnalista a menționat că pleacă din țară pentru a-și reuni familia, fratele acesteia locuia deja de câțiva ani buni în Canada.

Emisiunea integrală poate fi vizionată AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram