/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ O fetiță de 2 ani, cu arsuri pe 50 % din suprafața corpului, adusă la Chișinău cu un echipaj aero

16 august 2017, ora 14:46

Copilul a suporta arsuri de gradul II – III pe 50 % din suprafața corpului, după ce ieri a căzut într-un vas plin cu lichid fierbinte. Pentru ca micuța să poată fi salvată medicii au luat decizia ca aceasta să fie adusă de urgență la Spitalul Clinic Emilian Coțaga din municipiul Chișinău.

Pacienta a fost monitorizată pe parcursul zborului de un echipaj SMURD Iași, care au reușit în mai puțin de 40 de minute să aterizeze pe stadionul Dinamo din capitală. Copilul a fost transportat în stare conștientă, iar tratamentul ulterior urmează a fi aplicat de medicii din spital.

Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI acesta este al 30 caz aero – medical de la lansarea serviciului SMURD în Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram