/VIDEO/ De Ziua Independenței la Bălți va cânta Sofia Rotaru. Concertul va fi sponsorizat de Renato Usatîi

17 august 2017, ora 12:23

În mesajul său acesta își exprimă regretul că nu va putea fi prezent, dar dă asigurări că va reveni curând în Moldova.

„În ciuda faptului, că forțat mă aflu în afara țării, pentru mine, ca și pentru milioane de moldoveni, Ziua Independenței rămâne a fi o mare sărbătoare. După cum am aflat, la Chișinău, va fi organizat un program dedicat oficialilor cu străzi blocate, însă în Bălți oaspeții și pe locuitorii orașului vor fi întâlniți de o atmosferă cu adevărat caldă. Îi invit pe toți să viziteze capitala de nord pe 27 august. Aici vom organiza un concert cu cele mai îndrăgite vedete ale estradei Moldovenești și străine. După cum am anunțat va veni să cânte Irina Krug. Și, desigur, ce fel de zi poate fi Ziua Independenței fără Sofia Rotaru, cea mai cunoscută moldoveancă în lume. Vă iubesc pe toți și îmi pare rău că nu voi putea participa, voi fi doar prin Skype. Dar sunt sigur că ne vom vedea în curând în Moldova. Știu asta cu siguranță”, a scris Usatîi pe pagina sa.

Acesta a publicat și un video unde Sofia Rotaru îi salută pe toți și felicită cu Ziua Independenței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram