/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ Un cetățean român trafica moldovence în Suedia. Le impunea să presteze servicii sexuale

missing
17 august 2017, ora 12:41

Tânărul a fost reținut în timp ce încerca să părăsească teritoriul R. Moldova prin punctul de trecere Leușeni la 7 august curent. Iar, trei zile mai târziu pe 10 august a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 zile.

Poliția de Frontieră a deconspirat activitatea infracțională a unui grup membrii căruia în perioadă anului 2016 și până în prezent recrutau tinere moldovence, care abuzând de starea socială a acestora le transportau în or. Stockholm, Suedia, unde erau impuse să presteze servicii sexuale.

Întreaga activitate infracțională, pornită în baza unei bănuieli rezonabile de existenţă a elementelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 165 alin. (2) lit. b), d) Cod Penal RM, a fost documentată în ultimul an de către ofițerii de investigații ai IGPF.

În prezent, polițiștii de frontieră întreprind multiple măsuri de investigație și urmărire penală, în vederea identificării potențialelor victime, dar și localizarea și reținerea membrilor grupului criminal aflați în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram