/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Proiectil sub asfalt. Drumarii au descoperit un obuz pe bd. Ștefan cel Mare

missing
18 august 2017, ora 18:52

Lucrătorii au descoperit obuzul la amiază. La fața locului a intervenit poliția sectorului Buiucani, dar geniștii încă nu au ajuns la fața locului. „La orele 13 jumate l-am găsit, făceam săpături, scoteam cu excavatorul. De avion am mai găsit, de astea am văzut mai multe”, afirmă un lucrător.

Unii trecătorii s-au arătat uimiți de această descoperie în timp ce alții treceau nepăsători pe alături.
„Au săpat, au găsit și au scos-o”;
„Nu m-am speriat așa de tare, îmi părea că e o bucată de trubă (țeavă)”;
„Bine, probabil e de la război rămasă bomba, sperăm ca geniștii să-și facă treabă. –Geniștii întarzie! –Așa la noi conduc serviciile, cu mare regret”, Am putut să explodăm demult”.

Tractorul, care a descoperit bomba, a rămas înțepenit, pentru a se evita o explozie.

„Credem că datează din al doilea război mondial. Tractorul stă fiindcă polițiștii zic că poate să se întâmple ceva”, a explicat Eliferii Haruță, șeful Asociației Spații Verzi.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Buiucani, bomba urmează a fi examinată de geniști. De regulă, bombele găsite sunt transportate la un poligon militar și detonate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram