/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Atac Finlanda: Poliția a deschis o anchetă pentru atac terorist. Autorul - un marocan de 18 ani

missing
19 august 2017, ora 12:13

Atacul a fost desemnat ca omor cu „intenție teroristă” în două cazuri și în alte opt cazuri ca infracțiuni cu intenție de omor, a declarat poliția într-un comunicat, citat de DPA.

Spitalul Universității din Turku a declarat că trei persoane, între care suspectul, sunt la reanimare, în timp ce alte cinci sunt doar spitalizate.

Poliția afirmă că cele două persoane ucise sunt de naționalitate finlandeză, în timp ce printre răniți se află un italian și doi suedezi.

Poliția finlandeză a anunțat sâmbătă că a arestat cinci persoane în cursul unei percheziții efectuate într-un apartament din Turku în cursul nopții, în cadrul anchetei asupra atacului cu un cuțit în care au fost ucise două persoane vineri, relatează AFP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram