/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Rusia: Un bărbat a înjunghiat opt trecători pe o stradă din oraşul Surgut, patru sunt în stare gravă

19 august 2017, ora 14:08

„Un bărbat neidentificat înarmat cu un cuțit se deplsa pe străzile principale ale orașului și ataca trecătorii, acesta a provocat răni prin înjunghiere la opt cetățeni. Toate victimele au fost spitalizate cu răni de severitate variabilă”, se spune în raport.

Ajunși la fața locului, ofițerii de poliție au eliminat atacatorul. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

Şeful Departamentului sănătate din regiune Vladislav Nigmatulin a declarat pentru TASS că toți răniții au fost transportați la spital. Patru dintre victime se află în stare gravă.

Potrivit Interfax Departamentului Ministerului de Interne pentru Zona Autonomă Khanty-Mansi nu consideră că atacul cu un cuțit asupra trecătorilor un atac terorist.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram