/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Accident de tren în India: 23 de persoane au murit, iar alte 64 au fost rănite

missing
20 august 2017, ora 08:17

„Douăzeci și trei de persoane au murit și 65 au fost rănite în accident. Operațiunile de salvare continuă”, a declarat G.S. Priyadarshi, înalt responsabil administrativ, majorând astfel un bilanț precedent, de zece morți și câteva zeci de răniți, făcut de un responsabil din cadrul serviciilor medicale.

Echipele de salvare desfășoară operațiuni pentru scoaterea trupurilor neînsuflețite și a răniților din cele cinci vagoane care au deraiat în statul Uttar Pradesh.

Această deraiere este cea mai recentă catastrofă care are loc la rețeaua feroviară a Indiei. În noiembrie 2016, tot în statul Uttar Pradesh, 146 de oameni au murit în urma unei deraieri.

Rețeaua feroviară indiană, una dintre cele mai importante din lume, prezintă mari lacune în materie de securitate, însă rămâne principalul mijloc de transport ce permite acoperirea distanțelor mari din această țară vastă.

Potrivit unui raport guvernamental din 2012, aproape 15.000 de oameni mor în fiecare an în accidente feroviare, un bilanț dur calificat drept “masacru” de autorii anchetei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram