/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Atacul din Barcelona: Autorul atentatului a fost împuşcat mortal. Poliţia confirmă informaţia

missing
21 august 2017, ora 20:07

“Confirmăm că individul împuşcat mortal în incidentul din zona Subirats este Younes Abouyaaqoub, autorul atacului terorist din Barcelona”, a comunicat luni seară Poliţia catalană (Mossos d’Esquadra).

Younes Abouyaaquoub, în vârstă de 22 de ani, este considerat a fi şoferul vehiculului care a lovit zeci de persoane, pe 17 august, pe bulevardul La Rambla din Barcelona. După atacul soldat cu 13 morţi şi zeci de răniţi, teroristul a furat un autoturism, omorându-l pe proprietar.

Cincisprezece persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în urma atentatelor comise pe 17 august în oraşul Barcelona şi în Cambrils (Taragona).

Poliţia catalană (Mossos d’Esquadra) a anunţat anterior că este un “incident în curs” în zona Sant Sadurní d’Anoia (Subirats), la periferia oraşului Barcelona.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram