/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Atenție! Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de averse și descărcări electrice

missing
21 august 2017, ora 11:30

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată. Vântul nord-vestic va prezenta intensificări în rafale de până la 15-20 m/s.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor prognozate, Serviciul va actualiza prezentul mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare. Avertizarea este valabilă pentru întreg teritoriul Republicii Moldova.

Pentru astăzi meteorologii anunță o zi ploioasă. Precipitații vor cădea în zona de nord și Centru a țării și vor fi însoțite de descărcări electrice. În raioanele de nord ale țării ziua se vor înregistra +27..+30 de grade, iar noaptea vor fi +15..+18 grade.

În centru maximele termice vor varia ziua între +28..+31 de grade Celsius, iar noaptea între +16..+19 grade.

La sud temperaturile vor urca până la +32 grade Celsius, iar noaptea vor coborî până la +17 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram