/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un copil de doar patru luni a decedat după ce căruțul în care se afla a fost lovit de o mașină

21 august 2017, ora 19:04

„Fetele care se jucau afară au observat cum el își aprindea o țigară. Și deja aici în apropiere de noi el umbla cu volanul dintr-o parte în altă, că se văd și urme pe drum. Și așa a ieșit cum stătea căruciorul, la tamponat direct în față”, explică mama copilului, Marina Colesnicenco.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs chiar sub ochii mamei micuțului. Femeia a lăsat căruciorul și s-a dus să vorbească cu o vecină, când acesta a fost spulberat de o mașina. Imediat după accident, șoferul a părăsit locul faptei. Ulterior, însă, acesta a fost reținut și supus testului de alcoolemie. În timpul procedurii, tânărul a recunoscut că a consumat bere.
„Cât ai băut astăzi ? Bere. Mult ai băut ? 2-3. Două, trei litri de bere ? Nuuu. Am băut împreună…Cât arată aici? 1,12.”

„Când el a ieșit din mașină, nici nu se ținea pe picioare, era foarte beat. Și oamenii deja vorbeau că el toată ziua a petrecut la natură, la iaz. Și deja când am luat copilul în brațe și am început să strig să cheme cineva ambulanța, el țipa să nu chemăm poliția și nici medicii”, susține mama copilului.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore. El este cercetat pentru încălcarea regulilor de circulație soldate cu decesul unei persoane. Dacă va fi recunoscut vinovat, el riscă de la patru până la opt ani de pușcărie. În același timp, el ar putea fi învinuit și de părăsirea locului accidentului. Faptă care se pedepsește cu doi ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram