/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Vezi pentru ce faptă comisă este căutată femeia din imagine. Cum și-a însușit, din greșeală, câteva mii de lei?

21 august 2017, ora 10:57

Potrivit datelor prezentate şi circumstanțele documentate, polițiștii au constatat că, necunoscuta ar fi schimbat valută, iar operatorul din neatenție iar fi oferit câteva mii de lei mai mult. Ulterior, femeia a ieșit şi nu s-a mai întors pentru a reîntoarce diferența de bani.

În acest context, poliţiştii solicită respectuos intervenţia cetăţenilor, care au recunoscut-o să comunice datele la numerele de contact: 0 792 066 73 / 0 691 509 93. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.

Respectiv, în dependenţă de rezultatele investigaţiilor demarate pe parcurs, acţiunile femeii urmează a fi apreciate şi calificate juridic de către organul de urmărire penală, precum şi sancţionarea ei conform legislaţiei în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram