/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

Nistor Grozavu anunţă posibile sancţiuni pentru responsabilii de reparația Bulevardului Ştefan cel Mare

missing
22 august 2017, ora 10:37

Edilul capitalei a avut o astfel de reacţie la raportul prezentat de către șeful adjunct al Direcției, Oleg Caraman, privind starea de lucruri la lucrările de reabilitare a bulevardului Ştefan cel Mare, care, după mai multe amânări, urmează să fie finalizate către Ziua Independenţei. Potrivit lui Oleg Caraman, săptămâna aceasta încă se lucrează pe tronsonul străzilor Bănulescu-Bodoni – Creangă.

„Fără amenințări și nici acum nu vreau să fac acest lucru, însă vă avertizez și pe dumneavoastră și pe domnul Poiată (n.r. Oleg Poiată, șeful interimar al Direcției transport), și pe antreprenor că neîndeplinirea obligațiunilor deja nu știu pentru a câta oară, de data aceasta, va trage după sine consecințe administrative. Ori ne ținem de cuvânt, ori spunem că nu avem aceste capacități. Dar dacă avem capacități, nu trebuie să facem toate lucrările pe ultima sută de metri”, a declarat Nistor Grozavu.

Primarul interimar a spus că urmează să se deplaseze pe șantier pentru a inspecta parcursul lucrărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram