/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Profesorii de informatică au posibilitatea de a participa la cursuri de instruire în Coreea de Sud

missing
22 august 2017, ora 06:50

Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Persoanele care au participat la aceste cursuri anul 2015 și 2016 sau care ating în curând vârsta de pensionare nu sun eligibile.

Pentru a se înscrie, candidații vor întreprinde următoarele acțiuni:
1. Completarea formularului de aplicare online;
2. Transmiterea Scrisorii de motivare (cel mult 400 de cuvinte), unde participanții vor prezenta experiența în implementarea TIC, așteptările de la cursurile de formare, planurile de perspectivă, unde și cum vor fi aplicate cunoștințele noi acumulate. Scrisoarea trebuie să fie semnată de cadrul didactic și confirmată prin semnătura directorului instituției, iar ulterior trebuie expediată la adresa electronică valentina.ichim@edu.md.

Data limită de înregistrare: 31 august 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram