/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Recomandările poliție: Cum să circulați corect în siguranță în condiții de vânt puternic

22 august 2017, ora 10:14

Astfel, pentru evitarea implicării în accidente, conducătorii auto trebuie să-și sporească prudența pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieșirile din traseele împădurite și sate, la intrările și ieșirile de pe poduri sau la încrucișările cu autovehiculele cu tonaj mare. De asemenea, cu cât viteza cu care se circulă este mai mare, rafalele de vânt laterale modifică ținuta de drum a mașinilor.
Totodată, #INP menționează că trebuie evitate oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, deoarece vântul puternic îi poate rupe.

Inspectoratul Național de Patrulare se află la datorie întru prevenirea evenimentelor neplăcute, astfel în cazul în care vă aflați într-o dificultate nu ezitați să solicitați susținerea celui mai apropriat echipaj de patrulare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram