/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Descinderi în mai multe localuri de la Ciocana. Au fost depistate droguri și alcool contrafăcut

22 august 2017, ora 10:18

Astfel, după intervenţia poliţiştilor la un internet-cafe, a fost identificat un individ în vârstă de 22 ai, originar din raionul Glodeni, anunţat în urmărire penală pentru infracţiuni patrimoniale, precum şi operatorul localului de 22 ani, asupra căruia s-a depistat un pacheţel din polietilenă cu o substanţă necunoscută, asemănătoare heroinei.

La fel, asupra unui tânăr de 24 ani, domiciliat în Chişinău, s-a găsit un pacheţel cu o substanţă vegetală de culoare roşietică. Iar în preajma sediului au fost stopaţi doi suspecţi, vizibil în stare de ebrietate narcotică, cu vârstele de 18 ani şi respectiv 22 ani, asupra cărora s-au depistat droguri.

Toate persoanele suspecte au fost escortate a Inspectorat pentru documentare sub aspectul consumului şi păstrării substanţelor narcotice.

Ulterior, poliţiştii au vizitat trei baruri, unde au relevat şi documentat mai multe încălcări a legislaţiei admise în activitate de către administraţie. În urma verificărilor s-au ridicat băuturi alcoolice fără acte de provenienţă, s-au depistat mijloace financiare încasate şi necontabilizate corespunzător, precum şi personal angajat în lipsa contractelor de muncă, printre care şi o minoră de 16 ani activa în calitate de chelner. Este de menţionat că, în toate localurile verificate poliţiştii au depistat condiţii insalubre de păstrare a băuturilor şi produselor alimentare.

Toate probele a fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată. Factorii de decizie riscă amenzi în mărime de până la 15 000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram