/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Poliția a depistat șase tinere implicate în prostituție pe Calea Basarabiei din Capitală

missing
22 august 2017, ora 11:07

Conform legislației contravenționale în vigoare, persoanele riscă să fie sancționate conform art. 89 „Practicarea prostituției” CCRM, care prevede amendă de la 1 200 lei la 1 800 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 40 de ore.

În cadrul aceleiași acțiuni poliția a verificat mai multe persoane aflate la locurile de muncă, fiind depistat un individ în vârstă de 24 ani, anunțat în urmărire penală pentru comiterea infracțiunii de huliganism de către Inspectoratul de Poliție al raionului Hâncești. Individul urmează a fi predat conform procedurii legale și atras la răspundere penală.

Acțiunea s-a desfășurat luni, 21 august 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram