/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Un interlop turc, predat autorităților române. A fost prins pe Aeroportul din Chișinău

missing
22 august 2017, ora 16:04

Din informațiile preliminare, la sfârșitul lunii aprilie curente, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerii Centrului Cooperare Polițenească Internațională al IGP au reţinut pe Aeroportul Internațional Chișinău un cetățean turc de 51 de ani, anunțat în căutare internațională de către BNC Interpol București.

Bărbatul era condamnat la 3 ani şi 8 luni închisoare pentru organizarea unui grup criminal și migraţia ilegală pe teritoriul României.

Urmare a deciziei judecătorei Chișinău, sediul Buiucani, pe numele acestuia a fost emis mandat privind extrădarea din Republica Moldova în România, pentru ispășirea pedepsei.

Astăzi, în jurul orei 11.00, în limita competențelor instituționale, polițiștii de frontieră au predat infractorul autorităților române.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram