/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un ucrainean a fost reținut și încătușat într-un parc de la Buiucani. Vindea droguri în cantități deosebit de mari

missing
22 august 2017, ora 08:49

Potrivit informaţiilor acumulate, individul ar fi fost specializat în comercializarea substanţelor narcotice şi deţinea permis de şedere în municipiul Chişinău. Pe marginea cazului dat, urmează a fi sesizat Biroul Migraţie şi Azil al Ministerului Afacerilor Interne al RM.

Astfel, în cadrul achiziţiilor de control întreprinse de poliţişti cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, bănuitul a încercat să fugă, însă a fost urmărit şi reţinut într-un parc din sectorul Buiucani. Este de menţionat că, în timpul urmăririlor individul a aruncat din buzunare mai multe pachete din polietilenă cu o substanţă uscată şi fărămiţată.

Ulterior, în urma percheziţiilor autorizate la domiciliul său temporar, poliţiştii au mai depistat 12 pachete cu o masă vegetală, asemănătoare substanţelor narcotice. Toate probele au fost sigilate şi ridicate conform procedurii legale, fiind expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani, pentru circulaţia ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.

Poliţia Capitalei continuă activităţile profilactice de relevare şi documentare a cazurilor legate de droguri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram