/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Inbox by Gmail, alternativa oferită de Google pentru gestionarea conturilor email, primeşte o funcţie nouă

missing
23 august 2017, ora 06:40

La fel ca funcţia cu acelaşi nume prezentă în clientul Gmail tradiţional încă din anul 2015, modul de vizualizare All Inboxes pune toate mesajele recepţionate într-o singură listă, nemaifiind necesar să verificăm separat Inbox-ul fiecărui cont deţinut.

Din păcate, la fel ca în cazul Gmail, opţiunea All Inboxes ar putea rămâne o exclusivitate pentru utilizatorii de Android, ediţia pentru iOS neprimind această funcţie.

Un alt aspect mai puţin plăcut este lipsa facilităţilor pentru organizarea mesajelor direct din lista All Inboxes, separând mesajele în funcţie de importanţă şi filtrând sursele cunoscute de SPAM. În forma actuală, modul All Inboxes prezintă doar o soluţie rapidă pentru inspectarea mesajelor nou primite, pe care să le debarasăm cât mai repede cu putinţă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram