/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Culmea șmecheriei. Au pretins că sunt de la FISC și au cerut de la agent economic carne de găină și porc

missing
23 august 2017, ora 10:21

În urma acțiunilor speciale de investigații şi de urmărire penală polițiștii i-au reținut pe cei doi în flagrant delict, după ce au ieșit din magazin cu două sacoșe cu carne. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârstele de 30 ani şi respectiv 50 ani, neangajați în câmpul muncii, fiind escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanțelor.

Actualmente bărbații sunt cercetaţi penal pentru escrocherie în stare de libertate şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 10 000 lei până la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram