/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

10 milioane de lei pentru unele familii social-vulnerabile. Vor beneficia de ajutoare materiale pentru școlarizare

24 august 2017, ora 14:21

Stabilirea beneficiarilor din rîndul copiilor de vârstă şcolară din familii social-vulnerabile se va efectua de comun cu instituţiile de învăţământ din teritoriu şi comisiile obşteşti pentru evaluarea necesităţilor de acordare a ajutoarelor materiale de pe lîngă primăriile localităţilor.

În mun. Chişinău, ajutoarele unice ( în mărime de 700 lei pentru un copil) vor fi acordate la 8000 copii, din mijloacele Fondului municipal Chişinău de susţinere socială a populaţiei.

În total vor fi valorificate circa 15,6 mln. lei. În anul 2016 au beneficiat de ajutoare materiale peste 29869 de copii din familii defavorizate, în sumă totală de 15654800 (cincisprezece milioane șase sute cincizeci și patru mii opt sute) lei.

Beneficiarii de ajutoare materiale din municipiul Chişinău vor ridica banii de la filialele „Moldindconbank”, iar cei din republică de la Î.S. „Poşta Moldovei”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram