/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Lucrători la negru, condiții insalubre și alte nereguli au fost depistate în două cafenele din Buicani

24 august 2017, ora 10:44

Totodată s-au găsit mijloace financiare necontabilizate corespunzător. La solicitarea autorităților de a prezenta contractele de muncă ale angajaților, administratorii nu le aveau. În acest sens, factorii de decizie şi persoanele angajate neoficial urmează a fi chestionate pentru stabilirea tuturor ilegalităţilor admise.

Conform competenţei legale, poliţiştii vor sesiza instituţiile abilitate în domeniu pentru iniţierea cercetărilor şi luare de atitudine.

Factorii de decizie riscă amenzi în mărime de până la 15 000 lei. Acţiuni de acest gen vor avea loc şi în alte sectoare ale Capitalei.

Acţiunile demarate au loc în cadrul planurilor de acţiuni inițiate, privind respectarea drepturilor consumatorilor, precum şi relevarea şi documentarea fraudelor economice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram