/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Europa League! Va primi și un bonus de câteva milioane de dolari

missing
24 august 2017, ora 22:32

În componența Sheriff-ului au evoluat doar 2 moldoveni, Veaceslav Posmac și Gheorghe Anton. Din primele minute ambele echipe au pus presiune pe porțile adverse, remarcându-se cu câteva ocazii. Legia a mai pierdut din curaj în minutul 39, atunci când Michal Pzdan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe. Chiar și în inferioritate numerică, antrenorul polonezilor nu a renunțat la ofensivă, așa că în minutul 76 a schimbat un mijlocaș pe un atacant. Totuși, Sheriff a dominat partida, însă nu a reușit să marcheze vreun gol, astfel că meciul s-a încheiat cu scorul de 0 la 0. Viespile au profitat de golul înscris de Bayala, în meciul tur, și au reușit, astfel, să acceadă în grupele Europa League.

„Aș dori în primul rând să felicit băieții, au arătat un meci bun. De la partida de astăzi ne-am dorit calificarea mai departe, ceea ce și s-a întâmplat”, susține Roberto Bordin, antrenorul Sheriff.

Pentru calificarea în grupele Europa League, Sheriff și-a asigurat suma de 640.000 de euro, plus bonusuri de 60.000 euro pentru meci. Dacă vor înregistra victorie, viespile vor fi premiate cu 140.000 euro, în timp ce pentru un egal vor primi în jumătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram