/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Surprinsă de camere când fură un ceas de cinci mii de lei. Acum riscă până la doi ani de închisoare

missing
24 august 2017, ora 11:17

Acțiunile ei ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în magazin, când s-ar fi apropiat de vitrină și privea cu atenție la ceasul de mână. Ulterior, administrația magazinului a depistat lipsa și a solicitat intervenția polițiștilor.

Conform primelor informații obținute și declarațiile femeii, ceasul de mână l-ar fi dat unui prieten. Acesta urmează a fi localizat și identificat, iar ceasul ridicat în calitate de probă delictă.

Actualmente bănuita este cercetată penal pentru furt și riscă amendă în mărime de până la 13 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram