/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Minora care susține că a fost violată a mințit de frica mamei. Un tânăr din Ungheni, presupusul violator, a fost reținut

missing
25 august 2017, ora 19:30

„M-o tras de par, m-o lovit, am o vânătaie pe aici. Pe urmă m-o luat dezbrăcat și mi-o rupt chiloții”, susținea minora într-un interviu pentru CurajTV.

Fata a renunțat la aceste declarații făcute inițial. Cel puțin așa susține poliția. Minora a fost audiată în cadrul dosarului penal, în condiții speciale, de către judecătorul de instrucție, în prezența psihologului intervievator, unde ar fi recunoscut că declarațiile anterioare nu corespund realității. Mama fetei se încurcă în declarații, dar ne-a reconfirmat astăzi că minora nu a mințit că ar fi fost violată.

„Ea nu a mințit. În orice caz ea prima dată când a spus atunci ar fi mințit, dar a doua ora ea a dus persoana și trebuie să aducă o altă persoană”, susține mama minorei.

Procurorul pe caz s-a eschivat să ne dea mai multe detalii. „Ceea ce mă întrebați dvs ține de secretul de urmărire penală și eu nu comentez. Toate informațiile va rog la Serviciul de Presă”, ne-a declarat Ina Sincovschi, procuror adjunct al raionului Briceni.

Deocamdată nu se știe dacă fata a fost într-adevăr violată. Medicii susțin că expertiza medico-legală nu este gata. Totuși, potrivit poliției, adolescenta a confirmat că a întreținut raporturi sexuale contra voinței ei cu un locuitor al orașului Ungheni, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, dar acesta nu-și recunoaște vina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram