/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Sheriff și-a aflat adversarele din grupele Ligii Europa. Cu cine va juca?

missing
25 august 2017, ora 19:37

Sheriff Tiraspol a avut noroc în urma tragerii la sorți, pentru grupele Europa League, nimerind într-o grupă accesibilă. Sheriff a nimerit în grupa F, unde va da piept cu formații ca FC Zlin, deținătoarea cupei Cehiei în sezonul trecut, Lokomotiv-Moskova, deținătoarea cupei Rusiei în sezonul trecut și Kopenhagen, câștigătoarea campionatului Danemarceii în 2016-17. Ultima, cea mai bine cotată echipă din grupă a fost eliminată din Play Off-ul Champions League, de Qarabakh, formație de care s-au împiedicat și tiraspolenii.

Și Steaua București a nimerit într-o grupă accesibilă. FCSB a acces în grupa G, unde se va confrunta cu cei de la Victoria Pilzen, Hapoel Beer-Sheva și Lugano.

Prima etapă a Europa League se va disputa pe 14 septembrie. Primul meci, Sheriff îl va disputa contra echipei FC Zlin, Cehia. Sheriff a evitat astfel de adversari ca AC Milan, Marselle, sau Villareal.

Și cei din Champions League și-au aflat adversarii, Meciuri ca Chelsea-Atletico, Juventus –Barcelona sau Bayern Munchen-PSG,vor fi cele mai de foc în grupele formate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram