Adversari comozi pentru Sheriff Tiraspol în grupele Europa League. În urma tragerii la sorți, viespile au nimerit în grupa cu echipele Copenhagen, din Danemarca, Lokomotiv-Moscova și FC Zlin din Cehia.

Sheriff Tiraspol a avut noroc în urma tragerii la sorți, pentru grupele Europa League, nimerind într-o grupă accesibilă. Sheriff a nimerit în grupa F, unde va da piept cu formații ca FC Zlin, deținătoarea cupei Cehiei în sezonul trecut, Lokomotiv-Moskova, deținătoarea cupei Rusiei în sezonul trecut și Kopenhagen, câștigătoarea campionatului Danemarceii în 2016-17. Ultima, cea mai bine cotată echipă din grupă a fost eliminată din Play Off-ul Champions League, de Qarabakh, formație de care s-au împiedicat și tiraspolenii.

Și Steaua București a nimerit într-o grupă accesibilă. FCSB a acces în grupa G, unde se va confrunta cu cei de la Victoria Pilzen, Hapoel Beer-Sheva și Lugano.

Prima etapă a Europa League se va disputa pe 14 septembrie. Primul meci, Sheriff îl va disputa contra echipei FC Zlin, Cehia. Sheriff a evitat astfel de adversari ca AC Milan, Marselle, sau Villareal.

Și cei din Champions League și-au aflat adversarii, Meciuri ca Chelsea-Atletico, Juventus –Barcelona sau Bayern Munchen-PSG,vor fi cele mai de foc în grupele formate.