/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Recomandările Poliției pentru participanții la manifestațiile de Ziua Independenței

missing
26 august 2017, ora 12:13

În vederea asigurării bunei desfăşurări a manifestaţiilor, precum şi întru crearea climatului de siguranţă tuturor participanţilor, Poliția recomandă:

– să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale reprezentanților Poliţiei;
– este interzisă deţinerea de arme, de explozive, de orice substanţe interzise sau alte obiecte ce pot pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor;
– să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locurile unde se vor desfășura evenimentele cultural-artistice;
– să respecte semnalele inspectorilor de patrulare care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei;
– să nu lase în automobile obiecte de preț (genți, telefoane mobile, etc.);
– să supravegheze copiii în permanență pentru a evita orice risc (dispariții, accidente de circulație, etc.).

Începând cu data de 26 august 2017, ora 02:00 și până la 28 august, ora 01:00, traficul rutier va fi sistat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale.

Poliția Republicii Moldova îndeamnă toți participanții la evenimente, în caz de urgență, să apeleze numărul 902 sau să se adreseze cu încredere celui mai apropiat sector sau post de poliție, ori de câte ori sesizează situații tensionate, persoane sau obiecte dubioase, ce pot afecta siguranța publică.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram