/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Cinci semafoare noi pe bd. Ștefan ce Mare și Sfânt. Vezi prin ce sunt deosebite

missing
26 august 2017, ora 09:13

Pe pagina de facebook a primărie a fost distribuit un video în care vedem că noile semafoare sunt mai vizibile pentru șoferi și pietoni, astfel sporind siguranța în trafic.

Potrivit informațiiei difuzate semafoare de tip nou au fost instalate la cinci intersecți. De asemenea, au fost schimbați toți pilonii de iluminat public, iar becurile vechi au fost înlocuite cu altele de tip LED.

Siguranța în trafic este importantă, iar viața are prioritate! ??❤️Acestea au stat la baza proiectului de modernizare a Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Pentru o vizibilitate, cât mai bună, în 5 intersecții au fost instalate acest tip de iluminat.De asemenea, au fost schimbați toți pilonii de iluminat public, iar becurile vechi au fost înlocuite cu altele de tip LED.Sursa video. Facebook.com/Oleg Poiata

Posted by Primaria Municipiului Chisinau on Freitag, 25. August 2017

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram