Bulevardul central al capitalei a suferit schimbări vizibile, trotuare amenjatate, locuri de parcare, asfaltul nou, de curând și marcajele rutiere i-au fost aplicate, iar acum la cinci semafoare s-a instalat un nou tip de iluminat.

Pe pagina de facebook a primărie a fost distribuit un video în care vedem că noile semafoare sunt mai vizibile pentru șoferi și pietoni, astfel sporind siguranța în trafic.

Potrivit informațiiei difuzate semafoare de tip nou au fost instalate la cinci intersecți. De asemenea, au fost schimbați toți pilonii de iluminat public, iar becurile vechi au fost înlocuite cu altele de tip LED.

Siguranța în trafic este importantă, iar viața are prioritate! 💙💛❤️Acestea au stat la baza proiectului de modernizare a Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Pentru o vizibilitate, cât mai bună, în 5 intersecții au fost instalate acest tip de iluminat.De asemenea, au fost schimbați toți pilonii de iluminat public, iar becurile vechi au fost înlocuite cu altele de tip LED.Sursa video. Facebook.com/Oleg Poiata

Posted by Primaria Municipiului Chisinau on Freitag, 25. August 2017