/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Pictura murală cu chipul lui Decebal a fost inaugurată! Iată cât de frumoasă este lucrarea

27 august 2017, ora 12:00

Pictorul Radu Dumbravă a dezvoltat o schiță care a fost adaptată la specificul bulevardului Decebal din Chișinău, și care va reprezenta un punct de atracție a acestui bulevard. În plus, pictura va reaminti locuitorilor și oaspeților despre istoria dacilor și rolul lui Decebal.

Tânărul artist crede cu fermitate că orașul nostru poate deveni o galerie în aer liber, demnă de a se numi printre cele mai bune, cel puțin în Europa.

Radu Dumbravă este tânărul artist care din 2012 prin implicarea sa aduce orașului Chișinău o doză de prospețime și culoare prin picturile sale. Cu siguranță, fiecare din noi a observat picturile murale: Proiectul „Solidaritate”, „Cerbul”, „Fluturii libertății” și „Băiatul pe bicicletă” care sunt amplasate în sectorul Botanica din Chișinău.

Foto: Instagram / @chisinaustreetart

Foto: Facebook.com / Elena Zgardan

Foto: Facebook.com / Ion Ștefăniță

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram