Un bărbat, locuitor al raionului Criuleni în vârstă de 41 ani, a alertat angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comunicând că i-ar fi fost sustras portmoneul cu bani din buzunar, în timp ce se deplasa cu troleibuzul de pe ruta 24. Potrivit lui, în portmoneu se aflau bani în sumă de 1.500 euro.

În acest sens, angajaţii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban au iniţiat investigaţii, pentru a identifica şi reţine făptaşul. Astfel, conform informaţiilor constatate, autorul infracţiunii ar fi individul ce apare în imagini.

Respectiv, pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele comiterii furtului, poliţiştii solicită ajutorul persoanelor care l-au recunoscut. Informaţiile pot fi comunicate la numerele de contact: 0 791 92 564 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Totodată a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru pungăşie, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 4 ani până la 7 ani.