/FOTO/ De Ziua Independenței, Plahotniuc a chefuit cu Bascov și Malikov. „Alături de doi vechi și buni prieteni”

28 august 2017, ora 11:28

Aceasta a postat mai multe fotografii pe Facebook în care aparte într-o atmosferă relaxată și cordială alături de Nicolai Bascov și Dmitrii Malicov.

„Oaspeți dragi din Moscova și București au venit să sărbătorească ieri împreună cu moldovenii Ziua Independenței. O revedere plăcută cu doi vechi și buni prieteni, Nicolai Bascov și Dmitrii Malicov, care răspund întotdeauna cu bucurie invitației de a fi alături de noi în momentele importante”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, Nicolai Baskov, Dmitrii malikov și Polina Gagarina, au evoluat aseară în PMAN, cu ocazia celor 26 de ani de independență a Republicii Moldova. Costurile evoluției artiștilor ruși au fost acoperite de Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram