Dacă Vlad Plahotniuc călătorește cu elicopterul prin țară, o face pentru o muncă mai eficientă și decizii mai rapide. Așa îl apăra președintele Parlamentului, Andrian Candu, pe nașul său după ce presa a scris, zilele acestea, despre faptul că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, s-ar deplasa dintr-un raion în altul cu un elicopter închiriat din Turcia. Candu susține că ar vrea și el să zboare cu elicopterul.

„Nu l-am văzut călătorind cu un elicopter, dar dacă face asta, înseamnă că se interesează de eficiență, operativitate, o deplasare mult mai mobilă și mai mult rapidă, ce presupune decizii mai rapide”, a menționat Andrian Candu, președintele Parlamentului.

Întrebat dacă, pentru o activitate mai eficientă, și-ar dori să se deplaseze și el cu un elicopter, Andrian Candu a spus că: „Sunt multe lucruri de care trebuie să ne batem capul, dar inclusiv și instrumente care presupun eficiență”.

Săptămâna trecută un elicopter înregistrat în Turcia a fost surprins aterizând pe un stadion din sectorul Râșcani al Capitalei. Presa a scris că la bordul aeronavei s-ar fi aflat președintele PDM, Vlad Plahotniuc. Deși regiunea era păzită de mai mulți polițiști de patrulare, cei de la INP ne-au spus că polițiștii pur și simplu patrulau în zonă. Elicopterul a zburat vinerea trecută spre Ivancea, acolo unde, Plahotniuc s-a întâlnit cu tinerii democrați la o tabără de odihnă din acea localitate.